Kdo jsme?

 

Vážení pedagogové, milí studenti,

dovolte nám, abychom se touto webovou prezentací v krátkosti představili a zároveň Vám nabídli naše služby a dlouholeté zkušenosti. Naše cestovní agentura se zabývázajišťováním školních výletů a exkurzí a poskytováním průvodcovských služeb v ČR, zejména v Praze a Středočeském kraji. Vše na základě živnostenskéhooprávnění, jehož oborem činnosti je Provoz cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu (vznik oprávnění 05.06.2000). Posláním naší společnosti a také mottem je "Učte se zábavnou formou!".To jest, učte se nejen v lavicích, ale také v terénu praktickým poznáváním. Rádi bychom studentům a žákům prostřednictvím našich programů přiblížili "v terénu" to, co se již ve škole naučili, anebo teprve budou učit. Základním školám nabízíme vědomostní kvízy, které mají pomoci při zapamatování si získaných informací.  Více informací o našich programech, jejich nabídku a ceník naleznete na našich webových stránkách, vše v pravém sloupci "Menu". Naše nabídka programů se neustále rozrůstá a také jsme schopni zajistit program na přání.Věnujte, prosím, pozornost také záložce Časté dotazy, kde možná naleznete doplňující informace. Pro rychlý kontakt s námi můžete využít Kontaktního formuláře, obratem se Vám ozveme zpět. 

A co zajisté oceníte?

1) Na přání zajistíme, aby průvodce používal mikrofon.

2) Programy jsou cenově dostupné pro všechny. Vybere si každý.

3) Pedagogové neplatí. U všech programů nabízíme jeden pedagogický dozor ZDARMA na 15 studentů. A to i u programů, kde se platí vstupné. U některých programů nabízíme program ZDARMA až pro 5 pedagogů. 

4) Nabízíme vědomostní kvízy nebo pracovní listy pro lepší zapamatování si informací. Ocení je zejména základní školy.

5) U programů, které se konají v Praze, obdrží každý účastník plán města ZDARMA.

6) U některých programových balíčků nabízíme 1 hodinu ZDARMA na vyzvednutí skupiny na nádraží/parkovišti apod.

7) Naše nabídka se neustále rozrůstá. Informujeme Vás o ni v našich "Novinkách", naleznete je v levé části našich stránek a také v záložce "Novinky" v pravém "Menu".

8) Nenašli jste to, co hledáte. Neváhejte nás přesto kontaktovat. Ve většině případů jsme schopni program na Vaše přání zajistit. A to za výhodné ceny.

 

Děkujeme Vám za pozornost a těšíme se na shledanou  

Bc. Kristýna Sičáková

zakladatelka a průvodkyně