Vítejte v novém školním roce! 13 let s Vámi!

Naši milí přátelé, jsme rádi, že Vás i v tomto školním roce můžeme přivítat a představit Vám naše prohlídkové okruhy Prahy a Pražského hradu pro žáky ZŠ a studenty SŠ s průvodci a vstupným v ceně prohlídkových okruhů. Společně tak začínáme již 13. školní rok/sezonu. 

Minulý školní rok byl velmi úspěšný a chuť poznávat byla po 2 letech uzávěr veliká. Zajistili jsme pro Vás o 50 % více prohlídek než v roce 2019. O Prahu a její památky je velký zájem, který zřejmě ještě bude narůstat. Praha je stále cenově dostupná oproti jiným destinacím. Mnohé rodiny vzhledem k drahým energiím a jiným hrozbám omezí "vysílání svých ratolestí" do zahraničí. Pokud by přišla jakákoliv opatření či omezení, prohlídky lze zrušit bez storno poplatků, což je velmi výhodné pro pedagogy i rodiče.

Získali jsme mnoho nových kvalitních průvodců, kteří se na žáky a studenty těší. Spolupracujeme jen s průvodci kvalifikovanými. V Praze smějí totiž provázet výhradně průvodci s národní licencí (národním průkazem). Od minulého roku se v ulicích Prahy můžeme setkat s kontrolami legálnosti průvodců. 

Ceny jsme zachovali jako v minulém školním roce, i když je zřejmé, že zdražování se nevyhneme. Ceny však do konce roku 2022 ponecháme. MHD pro děti ZŠ do 14,99 let je stále v Praze do konce roku 2022 zdarma. Musíte mít seznam dětí s daty narození a razítkem školy.

Šablony - školy využívají grantů ze Šablon a výlet do Prahy financují zcela nebo částečně z těchto zdrojů. Smlouvu i podpis odborníka pro Vás zajistíme.

Covid - v tuto chvíli neplatí žádná covidová omezení. Není nutné nosit respirátory v památkových objektech a ani v MHD. Sledujte vládní nařízení. Raději mějte s sebou respirátor. Pokud by došlo k změně, všechny informujeme emailem.

No a co naše školní skupiny v Praze oceňují? Pedagogové se mohou starat výhradně o dozor dětí a nemusejí řešit ostatní. Často s námi vidíte jiná zákoutí či památky, která bez průvodce můžete sami minout, protože zkrátka my jsme v terénu téměř denně. Získáte mnoho zajímavých informací. V památkových objektech obdržíte výklad, který přizpůsobujeme věku dětí. Spousta dětí ještě nikdy nebylo na Pražském hradě nebo třeba neznají metro. Poradíme Vám, kde se najíst, když zrovna v "mekáči" mají plno. Kromě památek žáci ocení návštěvu obchodů, oblíbený je Primark na Václavském náměstí. Poradíme Vám s parkováním. Vytvoříme program na 2 - 3 dny v Praze. . . A mnohem více. Tak nám napište info@ckvyukajinak.eu nebo zavolejte na 777 010 624. Mnoho prohlídkových okruhů připravíme přímo na míru. Těšíme se na Vás!

P. S. Ptáte se nás, zda obnovíme zájezdy do zahraničí. Bohužel to v plánu nemáme. Přes 10 let jsme pro Vás upořádali stovky zájezdů, pak přišel covid a mnohé se změnilo. Ukázal nám jiný způsob žití, méně hektický, méně času na cestách. Nám se to zkrátka zalíbilo. Nemládneme a uvědomujeme si, že práce není vše, a tak volíme jinou cestu, čistě ze soukromých důvodů. Roky to byly krásné. Všem děkujeme, že jsme s Vámi mohli být a budeme rádi, pokud se uvidíme v Praze či České republice. Všem přejeme zdraví a mnoho „energie“.